Dancing the elements - Outdoor

 

 


”Dancing the elements - Outdoor

                -  Ørnereden Højbjerg/ÅrhusVelkommen til en sanselig og livgivende oplevelse med naturen, med himmel og jord, med krop og med sjæl.


Vi danser i skoven og ved vandet omkring Ørnereden, hvor vi forbinder os med det omgivende landskab, energien og de 2 elementer jord og vand.

Gennem egne bevægelser få du mulighed for at udtrykke begge elementer og deres kvaliteter i forhold til lige det eksakte landskab vi er i.


Vi vil mærke, hvordan vi er forbunet med elementerne med hinanden og naturen og hvordan det indvirker på vores krop og sjæl. Endvidere vil vi inddrage og udforske tilhørende chakraer og vi guider så du frit og intuitivt kan danse. Der vil være opvarmning med guidede bevægelser og vi danser med og uden musik.


Tid: Tirsdage d. 29/3 kl. 16.45-18.00

Sted: Ørnereden 55, 8270 Højbjerg

Pris: 125,00


Tilmelding: Tilmelding klik her.


PRAKTISK:

Tag godt med tøj på, som må blive beskidt samt gode fleksible sko.


Vi mødes kl. 16.35 ved parkeringspladsen til højre umiddelbart efter Ørnereden (når man kommer fra Århus) og bevæger os samlet til det udvalgt spot.


NB! Vi kan samle deltagere op, som ikke har mulighed for selv at transportere sig til Ørnereden i Århus f.eks. ved foden af Oddervej efter nærmere aftale. Skriv, hvis du har brug for det.


Marie Louise Maegaard: Danser i Danseteatret NordenFra, underviser i dans og bevægelse, massageterapeut. Underviser desuden på Dynamic Body-Mind Training. (Åben træning, Århus).


Marianne Boie: Danser og Kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse, og spirituel udvikling. Underviser desuden på Dynamic Body and Mind -Training, Århus.


Yderligere spørgsmål: Kontakt os gerne:

Marianne: +45 20820138        mb@livibevaegelse.dk

Marie Louise: +45 50807312  malou88@hotmail.comTilmelding klik her.