Dans i Fuldmånen

 

 


"Dans i Fuldmånen" - i naturen på Grangården i Veng.

               

Velkommen til meditativ Dans i Fuldmånen og Krebsen Torsdag d. 24/6 kl. 19.30-ca. 21.30


Ved hver fuldmåne oplyser Solen Månen og sjælen oplyser vores personlighed. Herved kan vi få "lys" på hvilke skyggesider vi bærer på og evt. arbejde med at frigøre os fra disse. Under den 5 dages fuldmåneperiode, strømmer der endvidere en højere kosmisk energi til jorden, som vi kan åbne os for og tage imod. 


På disse aftener vil vi gennem meditativ dans og bevægelse forbinde os med jorden, naturen, og universet, tage kontakt til fuldmånens stærke energier og tune os ind på  det pågældende stjernetegns særlige kvaliteter. Vi vil sanse hvilken indvirkning det pågældende stjernetegn har på vores personlighed og åbne os for, hvad vi kan få lys på/eventuelt give slip på.


Vi vil danse mellem grantræerne og blive healet/belivet af deres fint- vibrerende energi, ligesom vi selv, med vores bevægelser vil belive jorden og naturen omkring os.


Der vil være grundig opvarmning og aftenen afsluttes med kaffe/te/snack samt bål, hvis det er en køligere aften. 


Medbring siddeunderlag/tæppe, varmt tøj (tøj efter vejret) og drikkedunk.

 

PRIS:  100 kr. pr. person,

STED: Lillehedenvej 4, 8660 Veng, Skanderborg


Det tager ca.12 min fra Skanderborg/14 min fra Ry/ 6 min fra/Hårby/Stjær i bil.

Har du mulighed for at samle folk op ved Skanderborg station eller har du ikke bil til rådighed, da skriv til mig i en sms, så vil jeg formidle kontakt imellem jer.


TILMELDING:  Senest dagen inden arrangementet.

Registreres ved SMS til Marianne og MOBILEPAY 100 kr til 20820138

Skriv venligst FM i kommentarfelt.


Fuldmåne i Krebsen:

Torsdag d. 24 junij kl. 19.30 - ca. 21.30


"Jeg opbygger et oplyst hus, hvori jeg dvæler"


I Krebsens tegn er det meningen, at den ide, som blev født i Vædderen, modnet i Tyren og kommunikeret ud i Tvillingerne virkeliggøres. Udfordringen er, at vi kommer endnu dybere i stoffet/materien og udfordres på, om vi tør stå ved vores eget lys/sjælens lys og ikke give efter for trangen til at “skjule” os i grupper/massebevidsthed- en af frygt for at blive udstødt. 


Vi kan få hjælp i fuldmånestrømmen, ved at  forbinde os til den kosmiske moderenergi. Den moderenergi der giver lys og nærvær til vores indre hjem og skaber vores fysiske krop. I vores indre hjem kan vi hvile i kærlighed, visdom og kraft og løftes mod sjæl og ånd og dermed blive bedre til at stå i vores eget lys.Selve fulmånetidspunket er kl. 20.39